Støt Ukraine gennem bøgerne

11.03.22
Personalet på Aalborg Bibliotekerne har taget initiativ til et indsamlingsarrangement til fordel for ofrene i Ukraine – og opbakningen fra de omkringliggende butikker er stor.

I disse dage falder manges tanker på den ukrainske befolkning, og nærmest hele verden ønsker at hjælpe, så godt de kan. Personalet på Aalborg Bibliotekerne er også berørte af situationen, og har taget initiativ til en indsamling til fordel for Ukraines ofre.

Du kan støtte indsamlingen via dette link

Torsdag den 10. marts - lørdag den 12. marts vil der på Hovedbiblioteket i Aalborg være mulighed for at købe bøger og lodder til et amerikansk lotteri med flotte gevinster. Indsamlingen varer så længe, der er bøger og lodder på lager.

Du kan f.eks. vinde præmier fra

• Lagkagehuset
  • Dazzle Me
  • Tøjeksperten
  • Aalborg Pirates
  • Crosseyes
  • Fidus
  • Hair by Harritz
  • Ordkraft
  • Artistic Tattoing
  • Chao Chao
  • Solsidens dyreklinik
  • WE Love ShOes & Fashion

Få fat på bibliotekarens yndlingsbog

De ansatte har været i deres personlige gemmer og fundet en masse bøger frem, som de nu donerer til et bogsalg, hvor alle interesserede kan købe bøgerne til 10 kr. pr. stk., og hele beløbet doneres til Røde Kors. Ønsker du at støtte det gode formål med flere penge, er du naturligvis også velkommen til at betale et større beløb. Alle bøgerne kommer fra personalets egne private biblioteker, så her er der altså en gylden mulighed for at få fat på bibliotekarens yndlingsbog.

Medarbejderne på Aalborg Bibliotekerne har oprettet en privat indsamling via Røde Kors Danmark, som kan findes via dette link: https://bit.ly/3hPmeDm Pengene, der bliver indsamlet i forbindelse med arrangementet, vil gå direkte til Røde Kors arbejde med civile ofre i kølvandet på krigen i Ukraine. Når du besøger Hovedbiblioteket på torsdag vil der være information omkring bogsalget og det amerikanske lotteri, hvor der bl.a. vil være en QR-kode, som du kan scanne og afgive din donation.

TV2 Nord var forbi indsamlingen. Se indslaget her

Du kan se TV2 Nords indslag om indsamlingen her