Sommeråbningstider & inspiration til sommerferien

09.07.21
De fleste biblioteker har almindelige åbningstider. Vær dog opmærksom på små ændringer på biblioteket på Trekanten og servicepunktet i Haraldslund. Bogbusserne holder stille i tre uger og Historie Aalborg er lukket i to uger.

Ændrede åbningstider i sommerferien

• Bogbusserne holder lukket i ugerne 29, 30 og 31

• Historie Aalborg holder lukket i uge 28 og 29.

• Servicepunkt Haraldslund er åbent men har ændrede åbningstider i uge 29 og 30.

• Trekanten - Bibliotek og Kulturhus er også åbent men med ændrede åbningstider i ugerne 26 – 31.

Find alle bibliotekers åbningstider her

Inspiration til din sommerferie

Gå på opdagelse i vores mange temaartikler med inspiration til sommerlæsningen for store og små, feriefilm, sommermad, rejseguides og meget andet.

Du finder vores sommertema her

Er du kommet afsted uden læsestof på ferien, så fortvivl ikke. Du kan blive oprettet som låner på alle landets biblioteker. Alternativt kan du springe ind på eReolen, eReolen Global og eReolen Go og finde læsestof:

For at benytte vores online tilbud, skal du være oprettet som låner ved Aalborg Bibliotekerne.

Opret dig som låner her med dit NemID