Skal du skrive opgave og har du brug for hjælp til informationssøgning?

14.12.20
Vi sidder klar til at hjælpe dig med informationssøgning til din opgave bl.a. via servicen Virtuel Book en Bibliotekar.

Lige nu har vi lukket frem til 3. januar, men vi har stadig åbent for dig, der har brug for hjælp til informationssøgning til en opgave, hobby eller mangler inspiration til læsning.

Virtuel Book en Bibliotekar

Vi sidder klar til at hjælpe dig enten via mail eller visuelt via Microsoft Teams, hvor vi blandt andet kan guide dig rundt på hjemmesiden. Vi tilbyder dig op til 30 minutters vejledning. For at komme igang skal du udfylde formularen eller sende os en email.

Brug vores digitale ressourcer

Under Netbiblioteket har du mulighed for at søge i adskillige databaser, som vi stiller gratis til rådighed. Du kan finde bøger, artikler (også i fuldtekst), film, koncerter og adskillige opslagsværker.

Mange af disse har du adgang til hjemmefra. For at kunne tilgå dem skal du være bosiddende i Aalborg Kommune og registreret låner hos os.

Tips og tricks til søgning

Står du overfor at skulle skrive opgave, har vi her samlet nogle forskellige tips og tricks til hvordan du griber en informationssøgning an. Jo før, du kommer igang med din søgning, jo bedre mulighed har vi for at skaffe dig materiale.