Servicepunktet i Haraldslund åbner igen

Torsdag den 6. maj kl. 6.30 åbner Haraldslund vand- og kulturhus og dermed også servicepunktet i Haraldslund.

Vi har genstartet udlånsmaskinen, støvet lidt af og så har vi transporteret kasser fyldt med bøger og andet godt ud til Haraldslund, så vi er klar til at genåbne servicepunktet fra torsdag den 6. maj kl. 6.30.

Når vi får sat bøgerne og alt det andet, du har reserveret op på reserveringshylden modtager du en besked fra os, og så kan du begive dig hen til Haraldslund og hente dine materialer.

Husk at blive testet og tag dit coronapas med

Du skal vise coronapas og et gyldigt ID (f.eks. dit sundhedskort) for at komme ind i Haraldslund Vand- og Kulturhus. Det er Haraldslund Vand- og Kulturhus' personale, som står for at tjekke coronapas, og de har ikke mulighed for at tage mod afleveringer eller hente reserveringer til dig i døren i det tilfælde, du ikke har et coronapas.

Læs de gældende retningslinjer for Haradslund på deres hjemmeside

Åbningstider for Servicepunktet i Haraldslund

Mandag: 6.30-20.30