Sådan ændrer du interessedato på reserverede materialer

08.05.21
Har du modtaget besked fra biblioteket om muligheden for at ændre interessedato på dine reserverede materialer? Så læs her, hvordan du gør.

Grundet nedlukningen, hvor det ikke har været muligt at hente reserverede materialer på biblioteket, er interessedatoen ved at udløbe for nogle reserverede materialer. Når man reserverer et materiale, sættes interessedatoen automatisk til et halvt år frem i tiden.

Du kan ændre interessedatoen på aalborgbibliotekerne.dk, men ikke i appen "Biblioteket".

Sådan ændrer du interessedato

• Log ind øverst på hjemmesiden med dit cpr-nummer og pinkode eller NemID
  • Gå til ”Mine sider” øverst på hjemmesiden.
  • Vælg ”Reserveringer i kø”. Nu kan du se alle dine reserveringer.
  • Marker de reserveringer, du vil ændre interessedato for i felterne til venstre for materialerne.
  • Tryg på den grønne knap ”Indstillinger for reserveringer” øverst på siden.
  • Under fanebladet ”Hvor lang tid er du interesseret i din reservering?” kan du nu ændre interessedatoen til at gælde 1, 2, 3, 6 eller 12 måneder.
  • Afslut og gem ved at trykke på ”Opdatér reserveringer”.