Få hjælp i IT-Caféen

Ring til os og få hjælp og vejledning til digitale tilbud, gadgets og dimser

Aalborg Bibliotekernes IT-café tilbyder tålmodig og tryg telefonisk vejledning, hvor vi på behørig afstand guider dig igennem brugen af bibliotekets digitale tilbud og giver gode råd om, hvordan du holder kontakten med venner og familie over internettet.

Sidemandsoplæring i hverdags-IT er desværre udelukket pga. Corona-krisen, men fra mandag den 4. maj 2020 tilbyder vi dig tålmodig og tryg telefonisk vejledning, hvor vi på behørig afstand guider dig igennem brugen af bibliotekets digitale tilbud og giver gode råd om, hvordan du holder kontakten med venner og familie over internettet. Du ringer blot til Aalborg Bibliotekerne på tlf.nr. 9931 4300 i tidsrummet 10-15 og aftaler, at en af IT-Cafeens faste medarbejdere kontakter dig.

Som altid i IT-Caféen tager vi os god tid til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vejlede dig grundigt. Vi tager udgangspunkt i dit niveau - og der er ingen dumme spørgsmål.

Indtil Aalborg Bibliotekerne og IT-Caféen genåbner, sidder vi derfor klar til at besvare dit opkald på den nyoprettede telefon-hotline, som er åben på alle hverdage mellem kl. 10 og 15.

Den telefoniske IT-café

Telefonnummer: på 9931 4300
Åbningstid: Alle hverdage kl. 10-15

Find kurser på eKurser.nu

Har du lyst til at lære nye digitale værktøjer at kende, kan du kigge over på eKurser.nu, hvor du for eksempel kan finde online kurser i hvordan man kan lave videosamtaler med venner og familie, hjælp til at finde rundt på borger.dk, kursus i brugen af eReolen - og meget mere.

Inspiration