Nyt arrangementsprogram for august og september

07.08.19
Readalong, lyttelounge, bogcafeer, højtlæsning, skattejagter, silent reading party, slægtsforskning - vi har arrangementer for enhver smag.

For de litteraturinteresserede starter sæsonens bogcafeer op og vi lægger ud med Bogcafé - Barcelona på Hovedbiblioteket. På lokalbibliotekerne vil der også være masser af ny læseinspiration, når vi tager tourne med bogcafeerne "I læselampens skær" og "Der er en tid til at læse". Find alle datoerne for bogcafeerne på vores arrangementsside.

Er du interesseret i litteratur, der foregår i Aalborg, så er LitteraTUREN gennem Aalborg lige noget for dig.  Til arrangementet Byvandring - i Eriks fodspor tager vi dig med på en lokalhistorisk byvandring med udgangspunkt i Malene Ravns anmelderroste roman I dine øjne.

For de musikinteresserede slår vi tonen an med Opera lyttelounge ifm. Aalborg Operafestival og Tæt på musikken med en introduktion til Aalborg Symfoniorkesters kommende sæson.

For børnene er der blandt andet Vitello er bagvendt - højtlæsning og filmTingfinderjagt med Pedersen og Findus og workshoppen Lav din egen ABC-bog at se frem til.

Dette er blot nogle af de mange spændende arrangementer ved Aalborg Bibliotekerne i august og september. Find alle arrangementerne her på hjemmesiden eller tag et arrangementsprogram, næste gang du er på biblioteket.