Nye arrangementer: Genforeningsbøger, vild natur, og psykisk sygdom på film

Arrangementsprogrammet for september og oktober er klar. Vi har fundet nogle af højdepunkterne frem til dig.

Herunder er nogle nedslag i programmet for september og oktober. Du finder alle vores arrangementer her. For at vi kan sikre at alle afstandskrav overholdes, har vi indført tilmelding og et begrænset antal på alle vores arrangementer. Husk at reservere din billet allerede nu.

En del af arrangementerne vil også være tilgængelige som streams, så du har mulighed for at være med uanset, hvor langt du har hen til biblioteket. Hvis det er tilfældet, står det i arrangementsbeskrivelsen, hvor du også kan finde et link til der, hvor du kan se streamet.

Efterårets bogcaféer starter med genforeningen

Der er flere bogcaféer planlagt til efteråret. Til den første er Lissa Harder og Helle Momme litterære rejseguider i romaner om livet på begge sider af den dansk-tyske grænse i Sønderjylland.

4. september kl. 16-17.15

Motion ord og leg for hele familien i Østre anlæg

Det er kort og godt, hvad Kondi-bingo går ud på. Vi har bingoplader og præmier, I har fornuftigt tøj på og godt humør.

5. september kl. 10-13

Litteraturen i bevægelse

Tag vandreskoene på og brug fem torsdage på at opleve litteraturen på overraskende måder og i godt selskab.

Læs mere her.

Tema om naturen

I efteråret sætter landets biblioteker sammen fokus på rewilding, vild natur, biodiversitet, hvordan vi mennesker former naturen, og hvordan vi kan passe på den. Det kaster en række arrangementer af sig, som du skal deltage i.

10. september kl. 15-16.30: Bæredygtighedsworkshop med Gittemary

12. september kl. 11-13: Tegn og digt natur

17. september kl. 15.30-17.30: Tour de natur med Morten D.D.

22. september kl. 19.30-21: Naturen – hvor vild vil du ha’ den? Debat med Frank Erichsen (Bonderøven) og biodiversitetsforsker, Torsten Nygård Kristensen.

Don’t Fear the Weird: Filmfestival om psykisk sygdom og skæve eksistenser

Filmfestivalen Don’t fear the Weird sætter fokus på psykisk sygdom, skrøbelige og skæve eksistenser med film om emnet. Vi viser filmene fra Filmstriben og streamer derefter oplæg og debatter fra festivalen.

Hvis du ikke har mulighed for at komme på biblioteket, eller du hellere vil deltage hjemmefra, kan du se streame arrangementerne, og som låner hos Aalborg Bibliotekerne kan du selvfølgelig se alle filmene på Filmstriben. Det betyder med andre ord, at du har mulighed for at deltage i en stor filmfestival trygt og rart hjemme fra sofaen.

7. oktober kl. 15-17.30: Gaven: om en sindslidende far, en måske eksisterende sportsvogn og livet som pårørende.

8. oktober kl. 15-17.30: Retten til at blive rask: om Mads' kamp for at vinde retten til sit eget liv tilbage.

9. Oktober kl. 15-17.30:: Pigen, Moderen og Dæmonerne: Om en lille piges liv sammen med hendes sindslidende mor.

10. Oktober kl. 15-17.30: Silver linings Playbook: Oscarvinder om Pat, der skal finde ud af at leve som bipolar.

Dette er blot et udpluk. Du finder hele arrangementsprogrammet her. Følg os på facebook for seneste nyt om alle vores aktiviteter.

Inspiration