Nye åbningstider fra den 25. maj – fortsat krav om coronapas på bibliotekerne

De nye retningslinjer for bibliotekerne betyder, at vi kan åbne for selvbetjente biblioteker fra den 25. maj 2021. Vi tjekker ikke længere coronapas og ID i døren, men du skal stadig have begge dele med, når du besøger os.

Fra den 25. maj træder de nye retningslinjer i kraft. Du skal fortsat have et gyldigt coronapas for at gå på biblioteket, men de nye retningslinjer medfører, at du ikke længere skal vise coronapas i døren for at komme ind på bibliotekerne.

I stedet vil der blive foretaget stikprøvekontrol hver dag, så hav dit coronapas og ID med i lommen, selvom du ikke skal vise det i døren. Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt coronapas ved stikprøvekontrollen, vil du blive bedt om at forlade biblioteket.

Vær opmærksom på at Hovedbiblioteket er lukket fra den 5. juni på grund af for høje smittetal i Vor Frue Sogn. Læs mere om nedlukningen af Hovedbiblioteket her

Nye åbningstider fra tirsdag den 25. maj.

Fra den 25. maj åbner vi igen for de selvbetjente biblioteker. Det betyder, at bibliotekernes åbningstider vender tilbage til normalen, efter mere end et år med først lukket og siden med store begrænsninger. Det er vi superglade for, og vi ved, det er noget, som mange har set frem til.

Du finder åbningstiderne her

Undtagelserne i Bogbusser, Vejgaard og Haraldslund

Bogbuskøreplanen vender tilbage til normalen

De gældende afstandskrav medfører, at vi desværre stadig ikke kan lukke gæster ind for at betjene sig selv i bogbusserne. Vi fortsætter til gengæld med ordningen, hvor vi tager mod det, I vil aflevere og udleverer det I vil låne til jer ude foran bussen.

Bogbuskøreplanen vender desuden tilbage til normalen, hvilket betyder at stoppene tirsdag og fredag formiddag i hhv. Vadum og Vestbjerg samt Gistrup og Klarup også vender tilbage.

Vejgaard åbner i begrænset omfang

I Vejgaard er bygningen, som huser biblioteket, i sidste fase af en større ombygning og renovering. Derfor vil åbningstiderne fra den 25. maj være begrænset til den betjente tid:

Tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 10-15
Torsdag kl. 13-18
Lørdag kl. 10-13

Vi forventer at vende tilbage til normale åbningstider i starten af juni.

Find åbningstiderne for Vejgaard Bibliotek her.

Du skal vise coronapas for at benytte servicepunktet i Haraldslund

Servicepunkt Haraldslund bor sammen med svømmehallen, og eftersom man skal vise coronapas for at komme ind i svømmehallen, skal man også for at benytte servicepunktet.

Find åbningstiderne for Servicepunkt Haraldslund her