Virtuel Book en bibliotekar

Nu kan du mødes med din bibliotekar, uden at skulle uden for en dør

Book en virtuel bibliotekar og få hjælp til nærmest alt - uden at forlade hjemmets trygge rammer.

Med tilbuddet Book en virtuel bibliotekar kan du mødes med en bibliotekar, uden at skulle ud af din pyjamas, finde mundbind frem eller bekymre dig om parkeringsmuligheder.

Du kan nemlig klare det hele hjemme fra sofaen, kontoret eller fra hængekøjen i baggården. Har du en pc, tablet eller smarttelefon i nærheden, kan du mødes med din virtuelle bibliotekar og få gode råd og vejledning til nærmest alt*

Hvad kan du bruge den virtuelle bibliotekar til?

Som sagt nærmest alt... Så længe det har lidt med bøger, læsning, information, viden osv. at gøre. Du ved - det som vi har forstand på på biblioteket.

Skal du f.eks. have besøg af yndlingsbarnebarnet, og mangler du viden om de nyeste læs-højt bøger. Så skal du booke en bibliotekar. Har du tygget dig gennem alle krimierne på bestsellerlisten, og har fået lyst til at opdage nye geniale krimiforfattere? Så skal du booke en bibliotekar. Eller har du kastet dig over japansk botanik og mangler du ny viden? Så skal du booke en bibliotekar.

Når vi mødes i den virtuelle verden, hjælper vi dig med at navigere i bøger, aviser, film, ereoler, databaser og digitale services, og så viser vi dig, hvordan du selv finder rundt i alle mulighederne.

Hvordan booker jeg så den virtuelle bibliotekar?

Det gør du ved at følge dette link og udfylde formularen på siden, du kommer til. Derefter tager vi kontakt til dig, så vi kan aftale, hvornår vi mødes ude på det verdensvide net. Vi bruger Microsoft Teams til at mødes i, og den kan du bruge på både pc, tablet og smartphone via et link, vi sender til dig.

Hvornår kan jeg snakke virtuelt med den bookede bibliotekar?

Det aftaler vi nærmere. Men vi er på virtuel vagt:

Mandag 12.30-15.00
Tirsdag 15.00-18.00
Onsdag 15.00-18.00
Torsdag 12.30-15.00

* Altså så længe det har lidt med biblioteket at gøre.

Hvad hvis jeg har et brændende spørgsmål uden for åbningstid?

Så kan du kontakte Biblioteksvagten, som er bibliotekernes nationale spørgetjeneste. Læs mere via dette link.