Billede af Søs, indehaver af Café Nørregade sammen med to ansatte

Nu kan du købe kaffe og en sandwich på biblioteket

Café Nørregade er flyttet ind på Hovedbiblioteket, så nu kan du supplere dit biblioteksbesøg med lidt godt til maven og ganen.

Mandag den 4. november, blandede aromaen fra nybrygget kaffe sig med duften af friskbagt brød og spredte sig ud i hele bygningen fra det ene hjørne af Hovedbiblioteket. Kilden til duften var den nye Café Nørregade, hvor indehaver Søs, der også driver den  Den Blå Café i Lønstrup, havde første åbningsdag.

Som navnet antyder ligger caféen lige inde på den anden side af svingdøren, ud mod gågaden i Nørregade, og menukortet rummer blandt andet surdejsboller med pålæg, lune panini, månedens suppe, kaffe i alle afskygninger samt kager og andet sødt. Lidt for den store og den lille sult.

Rummet, som Café Nørregade er flyttet ind i, har desuden fået en indretningsmæssig overhaling – blandt andet med bæredygtige stole, lavet af genbrugsmaterialer. Og så kan du gå på opdagelse i et nyt, kæmpestort vægmaleri af graffitikunstneren Mester88.

Du må naturligvis gerne tage en bog med dig fra biblioteket og ind i caféen, så du kan drikke kaffe med Kafka, nyde en sandwich med Shakespeare, eller dele en bolle med Brontë. Velbekomme.

Velkommen til Café Nørregade - på biblioteket

Inspiration