Nu kan du få Biblioteket to Go med et ekstra drys julestemning

Nu kan du få julen to go hos Aalborg Bibliotekerne. Vi pakker julen til dig i din to go-pose. Du henter den ved Hovedbiblioteket i din bil.

For en måneds tid siden introducerede vi Biblioteket to Go, hvor du kan få bøger og andre biblioteksmaterialer leveret til din bil ved Hovedbiblioteket.

I december har du oven i mulighed for at tilføje et ekstra drys julestøv til din to Go pose med Julen to Go. Ønsker du at bestille Julen to Go, finder vi nogle julebøger frem til dig, tilføjer noget julekrea-klippeklister og måske en julefilm, en opskriftsbog med lækker konfekt eller lignende. Vi vælger materialerne ud til dig på baggrund af en samtale, hvor du fortæller, hvad du foretrækker.

Hvad er Biblioteket To Go?

Biblioteket To Go er til dig, som gerne vil låne biblioteksmaterialer, uden at skulle ind på biblioteket. Materialerne bliver leveret direkte ned til din bil, pakket og udlånt til dig. Du bestemmer selv, om du vil låne bøger, tidskrifter, brætspil eller noget helt fjerde.

Du kan benytte servicen på to forskellige måder

Du kan bestille de ønskede materialer her på hjemmesiden, og sætte afhentningsstedet til Hovedbiblioteket. Når de materialer du ønsker leveret er fundet frem dig, får du sms eller mail om at materialerne er fundet. Derefter skal du ringe til 2520 4313 hverdage mellem 10 og 17 eller lørdag kl. 10-13, og så udlåner og pakker vi dem til dig. I telefonen aftaler vi hvornår du kommer og henter bøgerne - dog tidligst dagen efter.

Du kan også ringe på 2520 4313 og fortælle, hvilke materialer du ønsker pakket. Dernæst finder vi dem frem til dig, og vi aftaler hvornår du henter dem.

Hvor henter jeg mine udlån?

Du kan hente den pakkede pose i Hovedbibliotekets manøvregård, som du har adgang til via Østerbro lige før busslusen i Medborgerhuset. Se hvor det er på Google Maps. Du skal huske medbringe sundhedskortet som tilhører den person materialerne er udlånt til.

Når det er tid til aflevere materialerne, ringer du igen på 2520 4313 og aftaler et tidspunkt for, hvornår du afleverer materialerne. Du afleverer samme sted, som du hentede dem.

Læs mere om Biblioteket to Go her.