Bogklub

Nu har du chancen for at komme i læseklub

12.10.21
Denne torsdag har du chancen for at finde en læseklub eller være med til at starte din egen, når vi holder Læseklubaften.

Mange drømmer om at være med i en læseklub, men hvordan kommer man lige i kontakt med andre, der gerne vil have dele læseoplevelser med en?

På torsdag har du muligheden for at møde andre, der har samme ønsker til Læseklubaften på Hovedbiblioteket.

Vi inviterer til en aften for læseklubber, der ønsker nye medlemmer og for borgere, som ønsker at være med i en læseklub.

Vi fortæller om de tilbud, Aalborg Bibliotekerne har til læseklubber. Vi har en inspirationspakke til både nye og gamle læseklubber.

Det er ren læseklubspeeddating. Den henvender sig til alle aldersgrupper, uanset om man er studerende, i arbejde eller er stoppet med at arbejde.

Det er torsdag den 14. oktober, kl. 19 – 21 i Glashjørnet på Hovedbiblioteket.

Læs mere om Læseklubaften her og mød op og se, om der er en læseklub, du har lyst til at være med i.