Nu er den her: Ny Sallys far bog!

28.09.20
Godt nyt til alle fans af Sally og hendes far. Den 8. bog i serien er udkommet og kan nu reserveres.

Da Sally vågner, føler hun sig skidt tilpas. Far tror mere, at det er pjækketarmen, som Sally har ondt i og underholder med historier fra dengang han havde pest, kolera og skørbug på samme tid men alligevel gik i skole. Da Sally kommer hjem fra skole, finder hun far på sofaen, hvor han proklamerer, at han har mandeinfluenza. Sally må bruge resten af dagen på at varte far op, indtil han kommer i tanke om, at Sally da vist også havde det lidt skidt i morges. Næste dag tager far og Sally en velfortjent pjækkedag.

Sallys far er sådan en far, de fleste børn fantaserer om: sjov og slet ikke som andre voksne. Historien fænger fra første side og fortælles med et glimt i øjet ledsaget af de tegneserielignende sjove illustrationer af et moderne børnefamiliemiljø. Endnu en sjov historie i den populære serie, hvor der byttes rundt på, hvem der er den voksne og hvem der er "barnlig" og fuld af løgnehistorier. Et sikkert hit både hos børn og voksne!

Noget der ligner Sallys far-bøgerne

Mangler du forslag til sjove bøger, der minder om Sallys far-bøgerne, så er har vi masser af forslag i emnelisten, som du finder her

Her er nyere billedbøger og børnebøger, der kan læses højt for den mindste på 6 år, og som den store på 12 år selv kan kaste sig over.