Mørkemusen på Ordkraft - kom og hent en aktivitetspose

16.09.21
I år foregår Ordkraft for børn og familier online, og Ordkraft og bibliotekerne i Nordjylland inviterer store som små ind i Mørkemusens forunderlige univers.

Forfatter Marianne Iben Hansen og illustrator Tea Bendix står sammen bag den fantastiske billedbog Mørkemusen.

Grundet Covid-19 kan I ikke møde dem i virkeligheden, men I kan alligevel opleve dem derhjemme eller i institutionen. De har nemlig lavet to små film, der er tilgængelige på Ordkraft litteraturfestivals hjemmeside i perioden 13. – 19. september 2021.

I den ene film fortæller forfatter Marianne Iben Hansen, hvordan bogen 'Mørkemusen' blev til og læser historien højt. I den anden film fortæller illustrator Tea Bendix, hvordan det er at være illustrator og processen bag bogen.

Bagefter viser Tea, hvordan I selv kan tegne Mørkemusen, og netop derfor udleverer vi gratis aktivitetsposer med tegnerekvisitter.

Få en gratis Ordkraft-aktivitetspose med Mørkemusen

Ordkraft og Aalborg Bibliotekerne udleverer gratis aktivitetsposer til familier med børn fra 3 år, som handler om Mørkemusen.

Vi uddeler Ordkraft-aktivitetsposerne efter først-til-mølle princippet. For at få fat i posen skal du henvende dig i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket.

Inspiration