Peter og Brian

LytteLounge Special – Halloween!

22.10.20
En rejse ind i den frygtindgydende og dystre side af musikken. Vi fejrer det skræmmende og det ukendte.

Hvad enten man er stor fan af halloween eller bare synes det er et overdrevent påfund, så giver det en anledning til at fejre det skræmmende og ukendte, og hvad er bedre til at få det til at løbe koldt ned ad ryggen end tonerne af ildevarslende musik?

I denne LytteLounge Special vil Brian og Peter spille et udvalg af numre, som kan fremprovokere angstens sved hos selv den mest hærdede gyserfan. Uanset om det er det instrumentelle, teksten, historien bag nummeret eller noget helt fjerde, der bliver lagt vægt på, så kan vi godt love, at det ikke bliver for sarte sjæle.

Undervejs vil der være en lille pause, hvor biblioteket er vært ved en Corona-venlig og måske harmløs forfriskning … Vel mødt, hvis du tør!

Tilmeld dig arrangementet her