Læsning og familiehygge i centrum

18.09.21
Saml familien omkring hyggelige, lærerige aktiviteter og gode læseoplevelser. Nu er der igen åbent for tilmelding til Læsefamilier, som henvender sig til familier med børn fra 10 år.

Som Læsefamilie får I tilbudt 3 Læsefamilieposer om forskellige emner undervejs i forløbet. Der er god tid til at fordybe jer i Læsefamilieposen, før næste Læsefamiliepose står klar til afhentning på jeres lokale bibliotek.

En Læsefamiliepose indeholder et varieret udvalg af materialer som fx bøger, brætspil, musik, quizzer eller ideer til aktiviteter. Hver gang er det en overraskelse, hvilke Læsefamiliepose, vi har udvalgt til netop jer, men vi kan hinte, at de spænder vidt fra røverhistorier og uhygge til naturen og SoMe.

Første Læsefamiliepose udleveres i uge 40 og der plejer at være rift om dem, så skynd jer at blive tilmeldt.

Tilmeld jer som Læsefamilie her