Kom med i vores FIFA-klub

14.09.22
Kom ind på Hovedbiblioteket og spil FIFA hver onsdag sammen med andre.

Kender du en, der måske ikke er den hurtigste på grønsværen, men til gengæld er den hurtigste på en controller?

Har du et barn mellem 6-16 år, som gerne vil spille FIFA sammen med sine venner og måske også lære nye venner at kende, så er FIFA-klubben det helt rigtige sted.

Så når alle andre er til fodboldtræning på regnfulde dag, sidder vi klar indenfor med snacks og et spil FIFA hver onsdag fra 16-18 på Hovedbiblioteket i Gamezone.

Man skal bare dukke op, hvis man er nysgerrig på at se, om FIFA-klubben er noget. Vi har bøger, blade og aviser i massevis, som mor eller far kan underholde sig med, hvis I tager med herind.

Har du spørgsmål omkring deltagelse, er du velkommen til at kontakte Christian Langelund på mail: christian.langelund.hansen@aalborg.dk