Iskold thriller i novembers Big Library Read

01.11.21
Næste bog i den verdensomspændende læseklub Big Library Read er en rigtig pageturner.

Læser du engelsk litteratur og har du lyst til at deltage i en international læseklub?

Så har du muligheden i Big Library Read, hvor novembers bog er for unge som voksne, der elsker thrillers og YA-bøger.

Læs eller lyt bogen med eReolen Global, se hvordan herunder.

Om bogen Five total Strangers af Natalie D. Richards

Mira skal virkelig hjem til jul, det er helt igennem nødvendigt. Desværre er snevejret så vildt, at hun strander i lufthavnen. I flyveren møder hun den charmerende Harper, og heldigvis bliver Mira tilbudt et lift videre i bil sammen med hendes venner.

Nu begynder et hæsblæsende road trip i snestorm, for da det kommer til stykket, kender ingen hinanden alligevel. Der er nogen, der lyver, og måske prøver nogen at sabotere, at de overhovedet når frem uskadt.

Five Total Strangers læses og diskuteres i perioden fra d. 1. november til d. 15. november.

Læs eller lyt bogen med eReolen Global

Big Library Read – en international bogklub

Big Library Read er verdens største digitale e-bogsklub, og flere end 19.000 biblioteker verden over er med. Tre gange om året kan du gennem dit lokale bibliotek låne en engelsksproget e-bog, og læse den samtidig med tusinder af andre læsere verden over.

Bogen udvælges af bl.a. bibliotekarer, og bogklubben faciliteres af OverDrive, som er leverandør for eReolen Global.

Læs mere om Big Library Read

Spændende og levende litteraturdebat

Ingen bogklub uden en diskussion, som foregår online med hele verden. Diskussionen er helt uforpligtende og åben i hele perioden.

Besøg det online diskussionsforum

Du kan f.eks. fortælle, hvad du synes om bogen og dens temaer og få et indblik i andre læseres oplevelse af bogen. Nogle gange deltager bogens forfatter også i diskussionen. Du kan også finde idéer til diskussion af bogen.

Se mere på den aktuelle bogs kampagneside

Oprindeligt skrevet af Odense Centralbibliotek.