Husk at du kan slette din reservering

Reserveringshylderne bugner og du kan hjælpe med at skaffe mere plads ved at slette reserveringer, du ikke længere skal bruge.

Selvom bibliotekerne er lukket, finder vi stadig jeres reserverede bøger frem, hvis de er reserveret til Hovedbiblioteket. Det betyder at de grønne hylder med reserveret materiale stille og roligt bliver fyldt op. Selvom en del bruger Biblioteket to Go (læs mere om Biblioteket to Go) for at hente materialerne, er der alligevel ved at være trængsel på reserveringshylderne, og her kan du hjælpe os med at skaffe lidt plads.

Du kan nemlig gå ind og slette de reserveringer, du ikke har brug for længere.

Hvordan sletter jeg min reservering?

Du starter med at logge ind med dit cpr/brugernavn og pinkode. Derefter skal du gå op i menuen "Mine Sider" og vælge "Reserveringer i kø" (Billede 1).

På siden "Reserveringer i kø" kan du sætte flueben ud for de reserveringer, du gerne vil slette og trykke på "Slet valgte reserveringer" (Billede 2) og bekræfte med et "Ja". Du kan også vælge at slette alle reserveringer, hvis du ønsker det på knappen, der meget passende hedder "Slet alle reserveringer".

Billede 1: Vælg "Mine sider" og derefter "Reserveringer i kø".

Billede 2: Sæt flueben ved de reserveringer, du vil slette og vælg "Slet valgte reserveringer".