Hovedbiblioteket og Historie Aalborg lukker fra den 5. juni på grund af for høje smittetal

11.06.21
Vor Frue Sogn, som Hovedbiblioteket og Historie Aalborg ligger i, er blevet lukket ned på grund af for høje smittetal. Det betyder, at Hovedbiblioteket, Historie Aalborg og mødelokalerne i medborgerhuset i Aalborg er lukket fra den 5. juni og indtil nøgletallene igen er på et acceptabelt niveau.

Myndighederne følger løbende smittetallene, og vurderer, hvornår sognet og dermed også Hovedbiblioteket kan åbne igen. Følg med her på hjemmesiden for seneste nyt.

Øvrige biblioteker og bogbusser er åbne

Det er udelukkende Hovedbiblioteket, der er lukket. Alle andre biblioteker samt bogbusserne har fortsat åbent som normalt. Det betyder, at du kan aflevere og hente biblioteksmaterialer på disse biblioteker som du plejer. Café Nørregade, der har til huse på Hovedbiblioteket har også fortsat åbent.

Mødelokalerne i medborgerhuset er ligeledes lukket.

Husk coronapas og mundbind - læs mere her

Find åbningstiderne her

Du kan stadig aflevere hos os

Når du skal aflevere noget, anbefaler vi, at du besøger et af vore lokalbiblioteker eller bogbusserne. Alternativt kan du aflevere materialer ved Hovedbiblioteket i en kasse ved hovedindgangen eller i postkassen, som er placeret på væggen ud mod Nytorv. Her kan du dog ikke få en kvittering på afleveringen. Der ændres ikke på afleveringsfristen.

Har du reserveret materiale til afhentning

Hvis du har fået besked om, at der er reserveret materiale til afhentning på Hovedbiblioteket, forlænger vi afhentningsfristen, så du har mulighed for at hente det, når vi åbner igen.

Har du spørgsmål

Kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på hverdage kl. 10-15 på 9931 4300

Pas på dig selv og på forhåbentlig snarligt gensyn.