Hovedbiblioteket set ude fra. Man ser bygningsfacaden med Aalborg Bibliotekernes logo

Hovedbiblioteket er åbent igen

Efter en uges sognenedlukning er Vor Frue Sogn åbnet igen.

Det betyder, at Hovedbiblioteket igen er åbent for gæster, og at du kan komme og bruge biblioteket igen fra i dag, fredag den 11. juni kl. 14. Det samme gælder for mødelokalerne i medborgerhuset. Åbningstiden for Hovedbiblioteket er tilbage til normalen og dem finder du her.

Slut med mundbind og coronapas fra mandag den 14. juni

På mandag den 14. juni bliver der så skruet ned for de restriktioner, der har været pålagt biblioteksbesøg. Det betyder, at du fra den 14. juni ikke længere behøver at have coronapas med og mundbind på, når du besøger dit bibliotek.

Du skal dog stadig huske det med at holde god afstand, spritte dine hænder godt af og i det hele taget passe på dig selv, de andre gæster og os.

Vi glæder os til at se dig på biblioteket og i bogbussen.

Husk i øvrigt at tage en ekstra bog med under armen, når du besøger os. Vi har så mange bøger, at vi snart ikke har mere plads på hylderne.