Er du vores nye kollega? Vi søger to formidlere og en udviklingskonsulent

Vi søger to formidlere og en udviklingskonsulent. Læs her og send os en ansøgning hvis du vil med på holdet.

Går du og drømmer om at arbejde hos Aalborg Bibliotekerne (hvem gør ikke det?), så har du chancen nu. Vi har netop slået tre stillinger op, som du skal skynde dig at søge hurtigst muligt.

Hvad leder vi efter?

Vi søger alsidige formidlere

Hos Aalborg Bibliotekerne arbejder vi hårdt på at give den allerbedste service, på at yde godt og nært værtskab og på at levere biblioteksbetjening på et højt fagligt niveau. Til det formål søger vi to stærke formidlere med solid biblioteksfaglig viden og lyst til at arbejde med alt fra referencespørgsmål til at styrke både børn og voksnes informationssøgningskompetencer.

Læs hele stillingsopslaget og søg jobbet her

Udviklingskonsulent med flair for kompetenceudvikling

Hos Aalborg Bibliotekernes ønsker vi hele tiden at forbedre og udvikle bibliotekstilbuddet. Vi står i spidsen for flere nationale indsatser såvel som tværgående regionale biblioteksinitiativer, og derfor søger vi en skarp og servicemindet konsulent med flair for biblioteksfaglig udvikling, som kan styrke os i den indsats.

Læs hele stillingsopslaget og søg jobbet her