Digital Femkamp

04.08.21
Vil du være en del af dit biblioteks gaminghold?

Esportshold er ofte 5 gamere der spiller sammen og det skal I da også være for at få jeres bibliotek til at være det bedste gaming bibliotek ved at deltage i digital femkamp! Er du mellem 10-14 år og vil gerne være med til at spille mod andre gamere rundt om i landet, så spørg personalet om du kan blive en del af holdet.

Hvad skal jeg så?

Sammen med de 4 andre spillere skal i spille mindst et af spillene i løbet af turneringen. Der er fem forskellige spil I skal spille. Du skal være ledig til at spille hver anden tirsdag i måneden fra kl. 16-18. Om I skal spille på biblioteket eller spille hjemmefra aftaler I mellem jer selv på holdet.

Vi starter d. 24. august, spiller igen d. 14. september osv. Hver uge skal I spille et nyt spil. Det er ikke kun fortnite, men fem forskellige gaming discipliner.

Alle spillere skal spille mindst én kamp, så det gælder om at være god til en masse forskellige spil.

Kom frisk og forsvar dit lokale biblioteks ære.

- Og måske, kun måske er der også en lille præmie til holdet...