Billede af publikum til tidligere valgarrangement

DEBAT: Den helt store ValgKAMP

14.05.19
Den 21. maj skærer Aalborg Bibliotekernes debatteam (KAMP) gennem tågesnak og valgflæsk i en ultradynamisk debatrunde med valgets opstillede kandidater

Med hele 13 opstillede partier, milliarder i valgløfter og en debat, der i sine yderpunkter, er skarp som aldrig før; så har de fleste af os brug for hjælp til at finde hoved og hale på det kommende folketingsvalg.

Den hjælp er heldigvis at finde på Hovedbiblioteket.

Den 21. maj sørger Aalborg Bibliotekernes debatteam (KAMP) for at dit spørgsmål høres i en dialogrunde mellem publikum og repræsentanter fra de opstillede partier.

Ligesom ved det efterfølgende arrangementet (23. maj) forbeholdt de unge, indbydes repræsentanter fra samtlige 13 partier; og for at ingen skal løbe med taletiden, opereres der med skarpe 2-minutters rammer, når det kommer til respons, præsentation og kommentarer.

Som ved alle KAMP-arrangementer åbnes der op for direkte spørgsmål fra salen, efter en kort indledende temarunde.

Vær opmærksom på at der ikke kan brevstemmes en time før debatten går i gang, under og efter selve debatcafeen!

Vil du vide mere om folketingsvalget 2019
Portrætter af  partierne - TV2's tema om folketingsvalget 2019

Kandidattest - tag testen og bliv klogere på, hvilken kandidat du er mest enig med, inden du skal stemme til folketingsvalget 2019.

Det mener partierne - bliv klogere på, hvad partierne mener om indvandring, sundhed, klima og de 13 andre temaer, som betyder mest for dansker, når de skal sætte deres kryds.

Alt hvad du skal vide om folketingsvalget - DR har samlet al den viden du har brug for, når du skal stemme til folketingsvalg.

Meningsmålinger - se meningsmålinger fra 2008 og frem til nu.

Faktalink - artikel om folketingsvalg

Inspiration