Corona-kit: Hold humøret højt og sundheden i top

​​​​​​​Det er vigtigt at gøre noget godt for sig selv under nedlukningen. Her er vejen til en række tips, der måske kan få humøret lidt op.

Inspiration til at holde humøret oppe

Corona-træt, kultursulten eller bare mere end klar på oplevelser igen? Vi har samlet lidt input til hvordan du kan holde humøret højt og sundheden i top, mens vi sænker smittetal og venter på genåbningen. Det er nemlig vigtigt at du i denne svære tid gør noget godt for dig selv for at styrke både den mentale og fysiske sundhed.

- Jeg tror stort set hele befolkningen glæder sig rigtigt meget til verden finder tilbage til en mere normal gænge igen. Vi er trætte og slidte af nedlukningen og savner de fællesskaber vi før var en del af. Den totale genåbning er nok desværre ikke lige om hjørnet, så derfor har mine kollegaer samlet deres tips til, hvad de gør for at holde humøret oppe i corona-boblen. Og den vil vi gerne have ud og inspirere folk i Aalborg Kommune, for vi har en masse fine tilbud, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltning i Aalborg Kommune.

Aalborg Kommune har lagt en inspirationsvideo ud på facebook og lavet en link-samling med masser af gode idéer fra Aalborg Bibliotekerne, Aalborg Sundhedscenter, GAME Streetmekka Aalborg, Center for Mental Sundhed og KORMA (Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg).

Inspirationslink:

”Kulturvitaminer” anbefaler:

Aalborg Historiske Museum anbefaler:

Rejs virtuelt ud i verden og virtuelt besøg:

KORMA anbefaler:

Aalborg Bibliotekerne anbefaler:

GAME Streetmekka Aalborg anbefaler

Aalborg Sundhedscenter anbefaler:

For dig der skal i gang efter sygdom:

Sundhed og mental sundhed generelt:

Sundhedstilbud på Aalborg Sundhedscenter og Center for Mental Sundhed er åbne under hensyntagen til COVID-19. Vi følger alle regler og anbefalinger, så deltagere kan føle sig trygge.