Valg

Brevstem på biblioteket - folkeafstemning om forsvarsforbeholdet

19.04.22
I perioden 20. april til 28. maj kan du brevstemme på alle filialer og i bogbusser på hverdage (mandag-lørdag) i den betjente åbningstid.

Forsvarsforbeholdet

Den 1. juni 2022 skal danskerne stemme ja eller nej til, om Danmark kan deltage i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar ved at afskaffe EU-forsvarsforbeholdet.

Find information her om forsvarsforbeholdet og hvad vi skal stemme om

Brevstem på biblioteket

Du kan brevstemme på hverdage (mandag-lørdag) på alle filialer og i bogbusser i den betjente åbningstid i perioden 20. april til 28. maj.

Se åbningstider her

Det er ikke muligt at brevstemme på følgende dage: St. bededag fredag den 13. maj og Kristi Himmelfartsdag torsdag den 26. maj.

Vær også opmærksom på, at der ikke kan brevstemmes hos HistorieAalborg og på bogbussens selvbetjente holdepladser.

På hovedbiblioteket er sidste mulighed for at brevstemme lørdag den 28. maj kl. 15.00. På lokalbiblioteker og i bogbusser er sidste mulighed for at brevstemme lørdag den 28. maj kl. 13.00. På Storvorde bibliotek er sidste dag for at brevestemme onsdag 25. maj.

Husk

Når du vil brevstemme, skal du huske legitimation i form af enten sundhedskort/-app, pas, kørekort/-app, coronapas eller valgkort. Så snart du har vist legitimationen til en biblioteksansat, får du udleveret din stemmeseddel og kan gå til stemmeboksen.