Billede af bogbussen på en vej

Bogbussen kommer til Grønlands Torv to gange om ugen

Fra onsdag den 16. oktober 2019 holder bogbussen på Umanakvej på Grønlands Torv to gange om ugen.

Fra onsdag den 16. oktober 2019 kommer bogbussen og holder på Umanakvej, 9210 Aalborg SØ to gange om ugen. Det betyder, at du fremover kan besøge bogbussen og gå på opdagelse i bøger mm., ligesom du kan hente de bøger og andet, du har reserveret på aalborgbibliotekerne.dk eller på appen Biblioteket.

Hvor og hvornår kommer bogbussen?

Bogbussen holder på Umanakvej, 9210 Aalborg SØ.

Onsdag kl. 10-12

Torsdag kl. 16-18

Hvis du fremover ønsker at hente dine reserverede materialer i bogbussen, skal du huske at ændre bibliotekt på "Afhent reserveringer på" under din brugerprofil på "Mine sider".

Tilmeld dig SMS-service

Du kan få en SMS, hvis bogbussen er aflyst, så skal du ikke vente forgæves. Det koster ikke noget at blive tilmeldt udover almindelig SMS- takst.

Ønsker du at tilmelde dig, skal du: sende en SMS til 1910 med teksten: Aalbib+holdeplads og med dit fornavn og efternavn - for eksempel: Aalbib GTorv Hans Hansen

Ønsker du at afmelde: send en SMS til 1910 med teksten: Aalbib+holdeplads afmeld - for eksempel: Aalbib GTorv afmeld