Bogbilstræk, bogcurling og fremfindingsstafet – vær med i bibliotekernes femkamp

06.09.21
Den 6. september - 24. oktober kan du deltage i femkamp i en række sjove ”biblioteksdiscipliner” og dyste om fede præmier til det sejeste hold.

Kom og prøv kræfter med fem sjove discipliner:

• Bogbilstræk
  • Fremfindsstafet
  • Sortér en bogvogn
  • Bogcurling
  • Bogsidning

Disciplinerne finder sted på vores forskellige biblioteker i ugerne 36-42. Læs mere her om de enkelte discipliner og hvilke der finder sted på hvilke biblioteker

Der gives point i disciplinerne. Det hold med flest point vinder en flot præmie: et gavekort til AaB sport, fire bøger og et brætspil, så I kan dyste videre, når femkampen er slut.

I kan løbende følge jeres holds placering på livetabellen via dette link

Sådan deltager I

I skal stille med et hold på minimum 4 personer (ung, gammel, høj eller lav - alle er velkomne) og finde på et fedt holdnavn. Når I møder op til den første disciplin skal I tilmelde jeres hold til personalet, som sørger for at indberette jeres point.

Femkampen er en aktivitet i forbindelse med DRs tema ”Sammen i bevægelse”, som løber af stablen i efteråret.