Bibliotekerne åbner igen den 21. april 2021

Vi ser frem til at genåbne bibliotekerne den 21. april 2021 og er i fuld gang med at planlægge hvordan og hvorledes.

Alle der har savnet duften af bøger, at møde en bibliotekar og at lade sig inspirere i biblioteksrummet, kan godt begynde at glæde sig. Den 21. april 2021 kan bibliotekerne nemlig åbne igen.

Vi glæder os helt ubeskriveligt meget!

Restriktioner og coronapas

Genåbningen af bibliotekerne bliver dog også med visse restriktioner, og der bliver kun adgang med coronapas.

Vi afventer retningslinjer fra ministeriet, og så går vi ellers i gang med at planlægge, hvordan vi kan åbne for bibliotekerne, så det er trygt og sikkert for alle. Vi informerer løbende her på siden og på Facebook. Hvis du melder dig til vores nyhedsbrev, vil du også modtage information den vej op til genåbningen.

Indtil vi åbner igen kan du fortsat bruge Biblioteket to Go (læs mere om Biblioteket to Go).

Du kan aflevere i ro og mag

Når vi åbner igen, vil der være en lang periode, hvor du har mulighed for at aflevere det, du har lånt med hjem, uden at der kommer gebyrer på. Du behøver med andre ord ikke at aflevere det hele på den første åbningsdag.