Billede af Svenstrup Bibliotek indefra

Ændring i åbningstider for Svenstrup Bibliotek i uge 38 og 39

Ombygningen af Super Brugsen i Svenstrup medfører, at biblioteket lukker i perioden 16. til og med 25. september. Udvalgte dage kommer bogbussen og holder foran Brugsen i stedet.

Svenstrup Bibliotek er lukket i perioden 16. - 25. september, men erstattes af bogbussen, der holder på Super Brugsens parkeringsplads fredag den 20., mandag den 23. og tirsdag den 24. september. Det betyder, at du for eksempel kan hente din reservering i bogbussen i stedet for på biblioteket disse dage. Hvis du allerede nu har en bog stående på reserveringshylden, anbefaler vi, at du henter den senest søndag den 15. september 2019.

Vi forventer, at biblioteket har åbent som normalt igen fra torsdag den 26. september, men følg med her på kanalen for seneste nyt.

Åbningstiderne for bogbus/bogbil i Svenstrup i uge 38 og 39:

• Fredag den 20. september: 10-15
  • Mandag den 23. september: 13-18
  • Tirsdag den 24. september: 10-15

Bogcaféen afholdes på Svenstrup Skole

Bogcaféen "I læselampens skær - inspiration til efterårets læsning" den 19. september kl. 16-18 flytter adresse til Gymnastiksalen i kælderen på Svenstrup Skole med indgang fra Bøgemarksvej. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig bogcaféen via dette link.