8 bøger som hjælper dig gennem din studietid

Studiestart er for mange på én og samme tid den hårdeste og mest fantastiske tid i livet. Her er otte bøger, som kan hjælpe dig godt gennem studierne.

Normalt er den 1. september lig med store mængder forventningsfulde mennesker til fælles morgenmad i centrum af Aalborg. Sådan bliver det desværre ikke for de nye studerende i år, som starter på et nyt livskapitel i en usikker coronavirkelighed. Måske endda i en ny og ukendt by og for første gang i et hjem, hvor der bor hverken en mor eller en far.

Det er på mange måder en omvæltende og overvældende tid at starte på et nyt studie, men det er også en tid, som sætter sit præg og former dig som menneske for resten af livet. Nederst på siden har vi samlet otte bud på bøger, der kan få dig lidt nemmere gennem en den hårde og fantastiske studietid.

Der er inspiration til mad på et stramt budget, idéer til at leve grønt i byen, gode råd til privatøkonomien med mere. God arbejdslyst!

Brug biblioteket

Som studerende har biblioteket en masse tilbud og services, som du kan benytte dig af. Det kan du læse mere om her. Vi glæder os til at se dig!

Inspiration