6000 nye materialer på vej til jer

08.04.21
Efter næsten 3 måneders nedlukning var der godt fyldt op i depoter og på gange med 280 kasser og mere end 6000 materialer, som ventede på at komme ud til jer, vores kære biblioteksgæster.

Før påske begyndte vores kolleger i materialeafdelingen at bestige bjerget af kasser med nyindkøbte materialer, som ventede på at blive pakket ud og klargjort til udlån. Da personalet har været hjemsendt under nedlukningen har det ikke været muligt at møde fysisk ind på biblioteket og håndtere de mange nye materialer, og de har derfor stået opmagasineret i bibliotekets kælder. Vi har glædet os pænt meget, sikkert lige så meget som jer, til at få de nye materialer i hænderne og ud i cirkulation.

Modsat sidste forårs nedlukning, hvor der var helt lukket for bestilling af materialer på vores hjemmeside og i appen, har man under denne nedlukning haft mulighed for at reservere materialer lige så snart de var registreret i biblioteksdatabasen. Så har du bestilt materialer her under nedlukningen, står du fortsat i reserveringskøen eller måske har nogle af de nye materialer allerede fundet vej til dig gennem vores To Go ordning.

Du kan løbende følge med i udvalget af nyindkøbte materialer under "Nyt på hylderne" opdelt i forskellige emner og genrer.

Find "Nyt på hylderne" her

Mangler du inspiration til nye læseoplevelser, så kan vi også anbefale dig at tage et kig i vores emnelister med nye bøger, film og spil.

Du finder emnelisterne med nye materialer her

Top 10: Mest reserverede materialer under nedlukningen

• Sara Blædel: Den tavse enke (krimi)
  • Stine Pilgaard: Meter i sekundet (roman)