Gamezonens spilklub

Hvis du er vild med gaming, så er Gamezones spilklub helt sikkert noget for dig. Vi laver sjove konkurrencer og gamer hver uge.

I Gamezonens spilklub kan du hver uge møde andre gamere, hygge dig og forbedre dine gamingskills.

Hvem kan være med?

Gamezones spilklub for alle drenge og piger op til 16 år. Det er gratis. Medbring godt humør og spillelyst.

Tid og sted

Hver torsdag i Gamezone på Hovedbiblioteket i Aalborg kl. 16-18 (bortset fra i skolernes ferie). Der er altid en medarbejder fra biblioteket til stede, som hjælper alle godt i gang og sørger for, at alle er med til at spille.

Hvilken platform og hvilket spil?

Vi stiller udstyr til rådighed. Vi spiller på PC, PlayStation og iPad. Du er også velkommen til at medbringe din egen bærbare PC, iPad eller Smartphone. Vi spiller forskellige spil alt afhængig af trends og tendenser, og hvad der er interesse for.

Tilmelding

Vil du være medlem af klubben, skal du bare møde op på dagen og henvende dig til medarbejderen fra biblioteket.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontakt Christian Langelund Hansen på tlf: 99 31 44 06 eller mail: christian.langelund.hansen@aalborg.dk