Åben scene

Åben scene på Hovedbiblioteket – din chance for at blive hørt.

Musikkens og lyrikkens legeplads

Åben scene på Hovedbiblioteket i Aalborg er din mulighed for at optræde for et publikum i uformelle rammer.

• Du bestemmer selv form og indhold, så hvis du skriver, synger, spiller musik eller noget helt fjerde, så er Åben scene lige sagen for dig.
  • Der er intet honorar, men du får chancen for at vise, hvad du kan.
  • Vi har scenen, vi annoncerer på hjemmesiden, men du skal også selv slå på tromme for din optræden.
  • Facebook-invitationer, Instagram, mund til øre, alt, hvad der kan få et publikum stablet på benene.
  • Scenen er MusikLoungen på Hovedbiblioteket i Aalborg, et nyindrettet rum dedikeret til musik.
  • Ugedagen for din optræden aftales med koordinatoren, men tidspunktet ligger fast: mellem kl 16-17.

Er du, eller I, interesseret i dette tilbud, så kontakt koordinator Peter Søholm Simonsen på e-mail peter.simonsen@aalborg.dk

Husk at skrive dit telefonnummer eller din mailadresse.