Planlæg dit besøg på Servicepunkt Haraldslund

Vi glæder os til at få besøg af dig. Her har vi samlet en række praktiske informationer, som kan være relevante for dig før og under dit besøg på servicepunkt Haraldslund.

Åbningstider

Servicepunktet ligger i Haraldslund Vand- og Kulturhus, og der er adgang, når huset har åbent. Læs mere her: http://haraldslund.com/

Find vej til Servicepunkt Haraldslund 

Adressen er: Kastetvej 83, 9000 Aalborg 

Ankommer du med offentlig transport, anbefaler vi dig at benytte rejseplanen.dk

Der er vejarbejde i Vestbyen (ultimo juni 2022), og det giver udfordringer ift. at komme finde vej og parkere. På Haraldslunds hjemmeside kan du få nærmere info om adgang til huset. Læs mere her

Parkeringsforhold 

Der er to parkeringspladser med handicapskilt for enden af bygningen.

Garderobe og opbevaring 

Servicepunkt Haraldslund har ingen garderobe eller mulighed for opbevaring.

Toiletter 

Du kan benytte Haraldslunds gæstetoiletter, som er tæt på servicepunktet. Du skal henvende dig i informationen for at låne nøgle til det handicapvenlige toilet.

Mad og drikke 

Du er meget velkommen til at nyde medbragt mad og drikke i Servicepunktets område. Der er også mulighed for at købe lidt lækkert i Café Harald ved informationen. 

Besøg af de mindste 

Vi har et legeområde til vores mindste gæster. Der er god plads til at have barnevogn med, og der er højstole i caféens område.

Adgang og elevatorer

Der er niveaufri adgang og automatiske skydedøre for enden af bygningen. Der er niveauforskel med til informationen og op til servicepunktet. Her er trapper uden gelænder, men også en lift til fx kørestole og barnevogne.

Sidde- og arbejdspladser

Der er siddepladser ved borde i caféen og servicepunktet og en sofa i legeområdet.

  • Vi har ikke helt afskærmede pladser, men du kan ofte finde et roligt hjørne.
  • Udlåns-, og afleveringsautomat har hævesænkefunktion.
  • Lån af computer: Vi har en pc, som du kan bruge stående.

Usynlige handicaps – få udleveret en solsikkesnor

Ikke alle handicaps kan ses. Har du et usynligt handicap, eller ledsager du en med et usynligt handicap, kan du få udleveret en solsikkesnor, når du besøger Aalborg Bibliotekerne.

Solsikkesnoren viser os, at du kan have brug for mere tid, tålmodighed eller hjælp. Solsikkesnoren udleveres gratis og uden spørgsmål hos alle Aalborg Bibliotekernes filialer og bogbusser.

Læs mere om solsikkesnoren og Solsikkeprogrammet her

Har du svært ved at læse?

Hvis du har dysleksi eller kognitive vanskeligheder, bruger du sikkert meget energi, når du læser. Vi giver mulighed for, at du kan låne fysiske bøger og magasiner i længere tid. Du kan derfor låne bøger hos os i 60 dage i stedet for 35 dage. Det samme gælder blade og magasiner.

Kom ind og snak med os. Vi skal ikke se dokumentation for dine udfordringer, og vi skal bare registrere det én gang, så er du sikret den ekstra lånetid.

Læs mere om hjælp, netværk og inspiration til dig, der har svært ved at læse