En gruppe mennesker står i en grøn skov. En mand læser høj fra en bog mens de andre lytter.

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Litteraturen i bevægelse - fem torsdage i maj og juni

27.05.21
Oplev litteraturen på overraskende måder i godt selskab med andre. I løbet af foråret mødes vi på fem torsdage og sætter litteraturen og os selv i bevægelse i både byen, naturen og - naturligvis - på biblioteket.

Har du lyst til at mødes med andre nysgerrige og i fællesskab udforske både bøger og din by på nye måder? Så kom og vær med til at sætte litteraturen i bevægelse sammen med os fem torsdage i maj og juni. Vi skal både bevæge os og lade os bevæge sammen.

Bemærk at tilmeldingen gælder for et forløb på alle fem aktiviteter på følgende datoer:

  • Torsdag d. 27. maj 2021
  • Torsdag d. 03. juni 2021
  • Torsdag d. 10. juni 2021
  • Torsdag d. 17. juni 2021
  • Torsdag d. 24. juni 2021

Gode gå-sko, tøj til vind og vejr og nysgerrighed er et must

Vi mødes på fem torsdage og udnytter selvfølgelig foråret til at søge udenfor. Gode gå-sko og tøj efter vind og vejr er vigtigt. Udgangspunktet er Aalborg, hvor vi udforsker de spor af litteratur, der bevæger sig igennem byens gader og pladser.

Andre gange tager vi på en vandretur ud i det blå og lader litteraturen guide os gennem landskaberne. Undervejs vil vi nu og da mødes med lokale kulturpersonligheder, forfattere o.lign.

Rum til krop, sjæl og ikke mindst hygge

Der skal være rum til både krop og sjæl, hygge og socialt samvær, så alle kan følge med. Du skal dog kunne gå tre - fem km i almindeligt tempo.

Undervejs vil vi også introducere jer for alle de glæder, biblioteket kan tilbyde i form af e-bøger, lydbøger, bogcaféer, læseklubber og meget mere. 

Detaljeret program og litteraturliste følger.

Vi overholder selvfølgelig alle forsigtighedsprincipper i forhold til corona, når vi mødes. 

Tilmeld dig her og så tager vi kontakt til dig for at aftale nærmere. Bemærk at tilmeldingen gælder for et forløb på alle fem aktiviteter.

Bygger videre på succesfuldt forløb i efteråret

Det er ikke første gang, vi sætter litteraturen i bevægelse sammen med jer. I september og oktober 2020 kunne deltagerne blandt andet opleve litteraturbanko i Karolinelund, højtlæsning fra Thomas Espedal i Lundby Krat, byvandring med Malene Ravns "I dine øjne" med mere. Forårets program bliver i samme genre, men ikke magen til.

Er du i tvivl om, om du skal tilmelde dig, kan du måske overtales af et par tidligere deltagere:  

"Vi kan i det hele taget ikke give nok ros til arrangementets helhed og de mange delelementer (vandreturene, de engagerede oplægsholdere, forplejningen, mødelokalerne, den foreslåede litteratur mv.)...Vi er kommet til at læse en litteratur, som vi måske ikke var kommet til at kende uden kurset.” - Dorthe og Rainar (ægtepar)