Søg her...

Filmstriben - Film i vinterferien

Se gode film i vinterferien.
Vinterferie er hyggetid, og når du ikke lige er ude at bygge snemand eller køre kælk, så er der ikke noget bedre end at krybe under tæppet med en kop kakao og en god film.

 

Se film i sofaen: 3 film om ugen, 6 film om måneden

Mangler du inspiration til gode film for børn i alle aldre, så er Filmstriben et rigtig godt sted at kigge.
Filmstriben har sammensat en skøn blanding af nye og ældre, gode børnefilm, som små og større børn kan fornøje sig med i ferien.

Kig nærmere på alle Filmstribens tilbud her.

Du ser filmen ved at logge på med dit biblioteks-login, og du har adgang til at se 3 gratis film om ugen, dog max. 6 film på en måned.

Ud over underholdning til børnene, finder du også masser af gode film for de voksne på Filmstriben.

Klik på billederne for at gå til filmen på Filmstriben.

 

Amazonia - film på Filmstriben   Antboy 3 - se den på Filmstriben   Carsten og Gittes filmballade - se den på Filmstriben   Den kæmpestore bjørn - se den på Filmstriben

Amazônia

Da den tamme abe Saï styrter ned i junglen, er han tvunget til at klare sig selv. For at kunne overleve i junglen, må han lære junglens regler.

 

Antboy 3

Medicinalfirmaet Exofarm ønsker at rejse en statue af Antboy, men det er en karrikatur. Exofarms direktør Alicia Dufort er da også en ondsindet kvinde, og for at gøre det hele værre, bliver Antboys ærkefjende Loppen alias Dr. Gæmelkrå udskrevet fra sindssygeanstalten.

 

Carsten & Gittes filmballader

Carsten og Gitte skal i biografen, hvor de ser film med Prinsesse Rita og Fjumrefanten. Og der er fart over feltet, når Ottos sut er på afveje, og når Kiwi og Strit cykler. Og Lillefinger er for lille til alting, mens bæveren Bjarne har hyr med sine fortænder!

 

Den kæmpestore bjørn

Jonathan og hans søster Sofie er på ferie hos deres bedstefar i Nordsverige. Jonathan forsøger alt, hvad han kan for at slippe af med Sofie, men da det endelig lykkes ham, er det på en måde Jonathan ville aldrig have forestillet sig. Sofie bliver kidnappet af en stor bjørn, og nu skal han finde hende i skoven og få hende hjem igen.

             
 Fortællingen om Gamba - se den på Filmstriben    Glaskisten på isbjerget - se den på Filmstriben   Kidnappet - se den på Filmstriben     Det store nøddekup - se den på Filmstriben

Fortællingen om Gamba

Gamba, en modig og eventyrlysten bymus, beslutter sig for at tage på et eventyr for at se havet med sin ven Mampuku. Undervejs møder han Chuta, der har brug for hjælp til at forsvare sin landsby mod et angreb fra en flok væsler, ledet af den onde Noroi. Gamba må derfor lære at forsvare sig selv og samarbejde for at beskytte sine venner.

 

Glaskisten på Isbjerget

Den gamle heks Sorte Mor forsøger at kontrollere verden igennem det triste ved at tage tårerne fra alle der lider. Hendes mål er prinsessen da hendes død vil give hende så mange tårer, at hun vil opnå absolut magt. I løbet af en picnic i skoven, fanger Sorte Mor Prinsessen og lukker hende inde i en glaskiste. Men hendes fjende den gamle Hvide Far bryder ind. Han rejser, på stedet, et højt og stejlt isbjerg med et kapel på toppen, hvor prinsessen skal sove i syv år og syv dage før Sorte Mor kan få hende.

 

Kidnappet

Den 12-årige adopterede danske storby-dreng Simon, kommer på et nervepirrende og farligt eventyr, da hans mor tager ham med på rejse til Kenya, der skal give drengen indblik i det land hvor han er født.

 

Det store nøddekup

Vinteren nærmer sig, og i byens park hjælpes alle dyrene ad om at samle forråd til vinteren. Undtagen park-egernet Vilfred, der sammen med sin tro følgesvend, musen Makker, har nok i sig selv og ingen intention om at dele sin indsamlede ration med de andre. Forholdet mellem Vilfred og parkens andre dyr bliver endnu værre, da Vilfred ved et uheld er skyld i, at alle dyrenes madforråd går op i røg - bogstavelig talt! Vilfred bliver forvist fra parken, men uheld bliver til held, da han falder over en lokal nøddebutik.

             
 Pop og Julius går i land - se den på Filmstriben    Rejsen til Fjerkongens Rige - se den på Filmstriben    Sangen fra havet - se den på Filmstriben    Trækfugle - se den på Filmstriben

Pop og Julius går i land

Bambushajen, Pop, og Julius, som er en hvidtippet haj forsøger sammen med to andre venner, at redde sine endnu ikke udklækkede brødre og søstre i form af fiskeæg, som stjæles af nogle onde mennesker.

 

Rejsen til Fjerkongens Rige

Den lille kanin Johan mister sin mor til Fjerkongen og lever på havet med sin far for at undgå samme skæbne. Men Johan savner sin mor, og da faderen en dag er i land, sætter Johan egenhændigt kurs mod Fjerkongens rige for at finde sin mor.

 

Sangen fra havet

Bens mor forsvandt, da hans lillesøster blev født. Nu er Saoirse seks år og kan stadig ikke tale. Og hvad værre er: Hun er i færd med at forsvinde ganske som sin mor. Ben må på en farefuld færd for at redde sin søster, der drages af sæler og havet.

 

Trækfugle

Katja får til sin 10 års fødselsdag et andeæg af sin far. Ællingen vælger Katja som sin bedste ven og hendes veninde Mette som sin mor. Desværre må ællingen ikke være inde i huset for forældrene, og de to piger beslutter at sætte ællingen fri blandt dens artsfæller. Dette er starten på et eventyr, hvor de to bliver jaget af bekymrede forældre og politiet.

             
 Den usynlige dreng - se den på Filmstriben    Valiant - se den på Filmstriben   Vidunderbørn - se den på Filmstriben     The young and prodigious T.S. Pivet - se den på Filmstriben

Den usynlige dreng

'Den usynlige dreng', er en italienske film, der handler om en dreng, som bliver mobbet, indtil han får superkræfter og springer ud som hævner og helt.

 

Valiant

Maj 1944. Valiant er den yngste brevdue i Den Kongelige Brevdueservice, men det bliver alligevel den klejne fyr, der på trods af alle odds og tyske falke, bringer et vigtigt budskab fra den franske modstandsbevægelse sikkert til England. Filmen bygger på en fortælling af George Webster.

 

Vidunderbørn

Ukraine, kort før 2. verdenskrig bryder ud. De tre børn Hanna, Larissa og Abrascha bliver bedste venner.  Da krigen bryder ud sættes venskabet på hårde prøver.  'Vidunderbørn' er en stærk film om venskab på trods af både krig, fattigdom og kulturelle forskelle.

 

The young and prodigious T.S. Spivot

Techumseh Sparrow Spivet er en overbegavet 10-årig dreng, der kortlægger alt omkring sig. En dag får han et stipendiat på Smithsonian Institute, og han indleder en skæbnesvanger togtur gennem USA som blind passager. Filmen er baseret på bogen "The selected works of T.S. Spivet".

             
You're ugly too - se den på Filmstriben   Zarafa - se filmen på Filmstriben    Se Æblet og ormen på Filmstriben    

You're ugly too

Efter at have mistet sin mor flytter den unge Stacey med sin onkel Will ind i et afsidesliggende trailerparkområde. Onklen har fået midlertidig prøveløsladelse fra fængslet for at tage sig af den nu forældreløse niece. De to skal forsøge at opbygge en tilværelse sammen.

 

Zarafa

Beduinen Hassan har fanget girafungen Zarafa for at bringe den fra Afrika til Paris. Her skal den gives som gave til den franske konge Charles X. Den 10-årige dreng, Maki, har lovet at passe på giraffen, så han følger med på den farefulde rejse.

 

Æblet og Ormen

Æblet Torben har et ganske enkelt mål i livet, nemlig at ende som pragteksemplar i en frugtkasse. Da han opdager, at ormen Sylvia har taget bolig i hans skrog, begiver han sig derfor ud på en ekspedition for at opsøge ormedoktoren. Og lærer mangt og meget om livets kredsløb!