Internet og WiFi

 

Aalborg Bibliotekerne stiller gratis internet til rådighed for alle vores gæster.  

 

Du kan gå gratis på det trådløse netværk på Hovedbiblioteket og alle Aalborg Bibliotekerne. Du kan bruge én af bibliotekets pc'er eller du kan bruge din medbragte computer.

 

Regler

Du skal overholde bibliotekets regler for brug af internettet. Bibliotekets internet må ikke bruges til søgninger eller chat med indhold af racistisk eller pornografisk karakter, ligesom anvendelsen af bibliotekets internettilbud skal respektere dansk lovgivning.

 

Ansvar og misbrug

Aalborg Bibliotekerne påtager sig ikke ansvaret for hverken fejlagtige oplysninger, som den enkelte bruger henter på internettet, eller for evt. virusbefængte programmer.

 

Plads til alle

Biblioteket stiller mange pc'er til rådighed for gæsterne. Men der er ikke en 'privat' computer til alle gæster, så det er vigtigt, at alle kan få adgang til pc'erne.

Tag hensyn til de andre gæster og gør plads, når du er færdig med dine egne opgaver. 

 

Personalet giver gerne råd og vejledning i internettets muligheder.

Misbrug af bibliotekets pc'er i henhold til ovenstående, herunder ændring af pc'ens opsætning, kan medføre forbud mod at benytte internet og andre pc'er.

Gentagne tilfælde af misbrug kan medføre bortvisning fra biblioteket. 

 

Sikkerhed

Brugere af netværket bør sikre deres computere med den nyeste antivirus, da brugen af det åbne netværk er på eget ansvar. 

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten