11. februar 2019

Vi skal have nyt printsystem - hvad betyder det for dig?

Vi skifter printsystem i februar 2019. Det betyder, at din printkonto skal lukkes. Det beløb, du har stående på din printkonto, kan ikke overføres til det nye printsystem.

Vi vil derfor opfordre dig til ikke at indbetale mere på kontoen, end du umiddelbart skal bruge. Når det nye printsystem tages i brug i februar 2019, kan du få dit tilgodehavende udbetalt kontant på Hovedbiblioteket.

New print system

We will implement a new print system February 2019. This means that your print account will be closed.

The remaining amount on your account cannot be transfered to the new printsystem.

We advice you to only transfer the precise amount to the account you will need.

When the new print system has been implementet in February 2019 the remains on your old account can be paid to you in cash at the Main Library only.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten