27. december 2018

Haraldslund Bibliotek er et servicepunkt pr. 2. januar 2019

Haraldslund Bibliotek er et servicepunkt uden betjening pr. 2. januar 2019. Ændringen sker som resultat af strukturændringer på biblioteksområdet i forbindelse med budget 2019 i Aalborg Kommune.

Hvad er et servicepunkt?

Servicepunkt Haraldslund bliver etableret i området foran indgangen til biblioteket. Herunder kan du se, hvad du kan bruge Servicepunkt Haraldslund til:

• Afhente dine reserverede bøger
  • Aflevere bøger
  • Gå på opdagelse i en lille udstilling af aktuelle bøger
  • Gå på internettet på den offentlige computer
  • Læse dagens avis

Hvad kan du ikke længere på Servicepunkt Haraldslund?

• Møde bibliotekspersonalet - de får nye opgaver andre steder hos Aalborg Bibliotekerne. Du kan møde vores personale på et af vores andre biblioteker. Se hvor under åbningstider.
  • Printe og kopiere

Hvad sker der med lokalet?

Lokalet, hvor der hidtil har været rummet biblioteket bliver omdannet til en multisal, der kan bruges til alle mulige forskellige formål – holdmotion, ballettræning, møder, debatter osv. Multisalen administreres af Haraldslund og kan bookes via haraldslund.com

Har du spørgsmål, kan du kontakte områdeleder, Gitte Fisker, på gitte.fisker@aalborg.dk

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten