22. juni 2018

Digitale magasiner på RB Digital

Vi har en perlerække af digitale tilbud, som du har adgang til som låner.

Et af disse tilbud hedder RB Digital og er en service, der giver dig adgang til mere end 300 magasiner i alle mulige afskygninger. RB Digital er naturligvis også til rådighed for Aalborg Bibliotekernes lånere.

The New Yorker

Jes er vild med magasinet The New Yorker! "
Det er det tætteste man kommer på stemningen i New York" siger Jes. "Læs om personerne, koncerterne, menneskene.
Magasinet er sjovt og vittigt og vender gerne bundet i vejret på de kendte. Det er et ikonisk tidsskrift, så: Prøv det!

Er Nordjylland fyldt med amatørfotografer?

Der er allerede godt gang i udlånene af de digitale magasiner, og kigger man lidt på statistikkerne, kan man se, at "Alt og Data" og "Datatid" er de meste populære i RB Digital i Nordjylland. Det er måske ikke så overraskende, da det er de to eneste magasiner, som er til rådighed på dansk - langt størstedelen af magasinerne er nemlig på engelsk.

Af de engelsksprogede magasiner er det de store kanoner som The Economist og The New Yorker, der ligger højest i statistikkerne. Ifølge tallene er vi i Nordjylland dog ikke helt så optaget af de store verdensnyheder, som de er i resten af landet. Heroppe interesserer vi os nemlig mere for fotografi med både "Amateur Photographer" og "Photography Week" placeret i top fem over de mest læste magasiner i Regionen.

Mode m.m.

Klassiske modemagasiner som "Elle" og "Vogue" er også at finde, og hvis du nu er i gang med at planlægge sommerferien, er der "Lonely Planet Traveler", "National Geographic Traveler" eller til campingfolket; "Practical Caravan" og "Practical Motorhome".

Adgangen til RB Digital går gennem dit biblioteks hjemmeside. Når du er oprettet som bruger, kan du læse magasinerne på nettet eller i RB Digital App'en, som fås i App-Store og Google Play.

De ti mest læste digitale magasiner fra Aalborg Bibliotekerne

1. Alt om Data
2. Datatid
3. Apple Magazine
4. The Economist - Continental Europe Edition
5. Amateur Photographer
6. National Geographic
7. New Scientist International
8. WIRED
9. The New Yorker
10. Newsweek

Kom godt i gang med RB Digital

Herunder kan du se, hvordan du opetter en konto for at komme godt i gang med RB Digital.

Spørg Biblioteksvagten