16. november 2017

Brevstem til Kommunalvalget den 21. november

Brevstem til Kommunal- og Regionsrådvalget den 21. november
Sidste chance for at brevstemme er den 17. november  hvor stemmerne skal være afgivet inden kl. 16 på Hovedbiblioteket og i bogbusserne - inden kl. 15. på de øvrige biblioteker

Brevstem på alle biblioteker i kommunen og i de to bogbusser.
Du kan brevstemme i den betjente åbningstid.

Brevstem i den betjente åbningstid
Du kan brevstemme i den bemandede åbningstid, se åbningstiderne her: Bibliotekernes åbningstider.

Sidste dag for brevafstemning fredag den 17. november
Du skal være opmærksom på, at den sidste dag det er muligt at brevstemme er fredag den 17. november, hvor du kan brevstemme på Hovedbiblioteket og i bogbusserne frem til kl. 16.

På de øvrige biblioteker kan der brevstemmes indtil kl. 15. Vær opmærksom på at sidste frist for at brevstemme på Haraldslund Bibliotek er torsdag den 16. november kl. 15, på Storvorde Bibliotek og Vejgaard Bibliotek torsdag den 16. november kl. 18.

Husk at medbringe legitimation
Du skal huske at tage legitimation med, hvis du vil brevstemme. Du kan bruge sundhedskort, pas, kørekort eller valgkort.

Du kan også vælge at brevstemme på Kommunens Borgerservice, der udover almindelige åbningstider, ekstraordinært holder åbent lørdag den 4. november og den 11. november fra kl. 10-12.
Du kan læse mere om mulighederne for at stemme på Borgerservice her.

Spørg Biblioteksvagten