Ordkraft

 

 

Ordkraft er Nordjyllands største litteraturfestival og foregår den 5. - 7. april 2018.

Her på siden kan du finde anbefalinger af bøger af nogle af forfatterne, der gæster festivalen, læse de seneste nyheder om programmet og i det hele taget bare finde inspiration til læsningen, så du er godt forberedt til at tage på festival. God fornøjelse.

Læs mere på ord-kraft.dk

Seneste nyheder

Mød Læsernes Bogpris-nominerede til Ordkraft

17. marts 2018

Svend Åge Madsen, Maren Uthaug, Thomas Bredsdorff, Sara Omar og Steffen Jacobsen har alle mindst to ting til fælles. De er nominerede til Læsernes Bogpris 2018 OG de gæster årets Ordkraft.

LÆS MERE
news image big

Dem glæder vi os til at møde på Ordkraft

Erling, Jørgen og Pia glæder sig til Ordkraft og til de samtaler de skal have med nogle af årets mest spændende forfattere.

anbefalinger

Rød mand/sort mand af Kim Leine

Bog

Anmeldt af Katrine Frandsen

Rød mand/sort mand er en historisk roman om det første møde mellem danskere og grønlændere i starten af 1700-tallet. 

Lucie af Anne-Marie Vedsø Olesen

Bog

Anmeldt af Pia Bechmann

Mytologi på syretrip og heavy-metal vanvid! Vild og blodig spændingsroman om Lucie, en udødelig kannibal på jagt efter et endegyldigt svar på sin oprindelse blandt nordiske guder, engle og dæmoner.

Kurt og den store verden af Morten Dürr

Anmeldt af Pia Bechmann

Kurt gider ikke at mere at være lille og komme tidligt i seng. Farfar fortæller en godnathistorie om det at blive stor, og sammen tager de på en forunderlig og fantasifuld rejse ind i de voksnes verden.

Valget af Sarah Engell

Anmeldt af Pia Bechmann

Sarah Engell skriver med skarp realisme om at stå ved sine personlig valg. En vigtig refleksion over den offentlige debat og det politiske system og en lille genistreg om medmenneskelighed.

En anden gren af Jesper Wung-Sung

Anmeldt af Jytte Kjær Schou

Personlig, gribende og velskrevet slægtshistorie fyldt med atmosfære og fortalt med stor indlevelse i et sansemættet og malende sprog.

Hvor der er fugle af Maren Uthaug

Anmeldt af Line Hoffgaard

Medrivende slægtsroman fra et vindblæst Norge om blodskam, familiehemmeligheder, ulykkelig kærlighed og længslen efter et andet liv.Køb af billetter

 

Spørg