Lydbøger

Lyt en bog

 

Der er mange gode grunde til at lytte lydbøger. Mange har allerede opdaget det smarte ved det digitale medie, for lydbøger er populært som aldrig før. Rigtig mange udnytter transporttiden til at lytte til en god bog og på den måde lade sig underholde, mens andre fornøjer sig med litterære og faglige boosts under opvasken, havearbejdet, ved strygetøjet eller simpelthen i hængekøjen eller under sydens sol.


På biblioteket bliver der stadigt flere muligheder for at lytte til lydbøger. Udover de gode gammeldags lydbogs cd'ere og mp3-cd'ere til afspilleren, er der masser af streamning tjenester til rådighed med dit bibliotekslogin. Og langt de fleste har en app, så det er enkelt at tage lydbogen med på farten.


Nedenfor kan du se nærmere på, hvilke muligheder Aalborg Bibliotekerne tilbyder dig, hvis du er bosiddende i Aalborg Kommune. Fælles for dem alle gælder, at du skal bruge dit bibliotekslogin for at komme i gang.

 

 


Finder man den rigtige lydbog, kan der være overhængende risiko for at komme til at køre en stor omvej hjem fra arbejde eller svine nogle ekstra gryder til, til opvasken, for at få det næste kapitel af lydbogen med.

Fortællingen om dengang Xu Sanguan solgte sit blod
Menneskeligt portræt af en mand der i kampen for sin familie risikerer livet ved at sælge sit blod. Samtidig en satirisk skildring af livet i Kina under
Maos styre.

Skrevet af Yu Hua


 

Om eReolen - danske lydbøger

 

 

eReolen - nye titler

eReolen - nyt titler

 

eReolenGo! For børn og unge, 7-14 år

 


 'Amerikanske guder' udspiller sig i et univers, hvor gamle og nye guder færdes i blandt almindelige dødelige mennesker, og kæmper en kamp for at forblive relevante. De klynger sig til livet i den amerikanske smeltedigle, hvis foranderlighed nok er fuld af muligheder for mennesker, men er et skidt sted for guder.
Læs hele anmeldelsen

 

 

American Gods af Neil Gaiman er en fantasyhistorie om kampen mellem de nye og de gamle amerikanske guder, der udspiller sig på tværs af USA. En fascinerende og syret fortælling, der i denne 10 års jubilæumsversion er indtalt med fuld skuespilleropsætning. Her er der tale om et regulært stykke audioteater, som er meget mere end blot en lydbog.

Om eReolen Global - engelske lydbøger

 

eReolen Global - nye titler

 

eReolen Global - fantasy


Verdensbiblioteket - lydbøger på 10 andre sprog

Verdensbiblioteket indeholder film og bøger på mere end 10 sprog. Læs mere om Verdensbiblioteket

 

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten