voksne

De Gamle Dyder

Hæklet græskar
De Gamle Dyder - Lær at hækle
Tid
15:00 - 16:00
Pris
Standard: Gratis
Bibliotek
Hovedbiblioteket
Adresse

Rendsburggade 2
9000 Aalborg
Danmark

Vi laver i efteråret 2024 en række workshops, hvor du kan lære De Gamle Dyder, som hækling, strikning, knipling og stopning af strømper at kende. Baggrunden for disse workshops er, at vi synes det er ærgerligt at De Gamle Dyder skal gå i glemmebogen. Så her får du muligheden for at tage dem med til de næste generationer. 

Vi får besøg af Marianne Kampf, der er en erfaren dame inden for ovenstående områder og hun vil guide os igennem. Du vil lære de helt grundlæggende ting, som at læse en opskrift, slå masker op osv. 

Vi håber at se dig til en hyggelig eftermiddag i Folkestuen på Aalborg Hovedbibliotek. Der er ingen forudsætninger for at deltage, kun lysten til at hygge og lære noget nyt. 

 

Onsdag den 28. august – Lær at hækle 
Der er plads til 10 personer  
Du vil få udleveret en opskrift på en hæklet karklud. Marianne vil guide dig igennem hvordan du læser opskriften og kommer i gang med at hækle.  

Du bedes medbring Bomuldsgarn 8/4 i den farve du ønsker samt en hæklenål str. 3½ 

 

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja 
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Teleslynge: Ja

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.