box img
login


Har du spørgsmål kan du kontakte os her:

Kontakt Os

   

RBdigital lydbøger

RBdigital giver udover magasiner også adgang til mere end 3.500 engelsksprogede lydbøger. Du kan lytte til lydbøgerne på computer eller hente dem via appen 'RBdigital', hvorfra du også har adgang til over 300 magasiner.

 

RBdigital kan anvendes på PC, Mac, iPad, iPhone, Android og Kindle Fire. Inden du går i gang bør du oprette en RBdigital konto, hvis ikke du har en i forvejen. Du kan oprette en konto via 'login' knappen øverst på denne side.

 

 

Se hvordan du opretter en bruger i RB Digital

 


Vejledning

  1. Du skal være bosiddende i Aalborg Kommune for at benytte RBdigital lydbøger hjemmefra via Aalborg Bibliotekerne. Opret en RBdigital konto ved at klikke på 'Login' knappen øverst på siden. 
  2. Smartphone/tablet: Hent appen RBdigital i App Store eller Google Play. Log på med din RBdigital konto. Tryk på burger-menuen (de tre streger) for at hente en lydbog. Klik på søge-ikonet for at søge i genre og målgruppe. Vælg en titel og 'checkout' for at låne.
  3. PC/Mac stream lydbøger: Log ind på RBdigital og vælg en titel. Efter lån, klik på fanebladet 'chapters' under bogen for at streame i browseren
  4. PC/Mac offline brug: Hent programmet RBdigital Media Manager til Windows eller Mac.
    Log ind med din RBdigital konto. Klik på knappen 'Browse for a title online' øverst for at hente en lydbog. Returnér til RBdigital Media Manager og klik på 'refresh' knappen øverst
  5. Du kan låne op til 6 titler ad gangen. Maks. lånetid er 21 dage
Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten