Bogklub for 10-13 år

Er du en læsehest? Så bliv klogere på vores bogklub lige her!

Bogklubben for de 10-13-årige er en bogklub for dig, der er vild med at læse og lytte til gode bøger og snakke om dem med andre. Det er lige meget, hvor god du er til at læse – her er vi bare samlet for at dyrke bøgerne. 

Vi taler om bøger, anbefaler bøger til hinanden, og du fortæller, hvad der gør lige netop DIN yndlingsbog til den bedste bog, som vi andre simpelthen MÅ læse. Fra tid til anden får vi også besøg af forskellige personer, som ved alt om f.eks. tegneserier, fantasy, blogs og meget andet.

Hvornår og for hvem er der bogklub?

Alle læseglade piger og drenge i alderen 10-13 år kan være med.

Vi mødes hver tirsdag kl. 16-18 i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket. Du skal bare sige til en af bibliotekarerne, at du skal mødes med bogklubben, og så følger de dig det rigtige sted hen. 

Man skal bare dukke op, hvis man er nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget for én. Vi har bøger, magasiner og aviser i massevis, som din mor og far kan underholde sig med, hvis de tager med herind.

Har du spørgsmål til deltagelse eller vil tilmelde dit barn, kan du skrive til Gritt Elmeskov på gritt.elmeskov@aalborg.dk 


En smagsprøve på hvad man laver i Bogklubben

Bogklubben