Fortnite-klubben

Er du vild med Fortnite?

Hvis du er vild med Fortnite, så er Gamezones Fortnite-klub helt sikkert noget for dig. Slå dig løs i Gamezone, hvor vi laver sjove konkurrencer og gamer igennem hver uge. Her kan du møde andre Fortnite-fans, hygge dig og forbedre dine gamingskills. Måske lærer du også nogle nye Fortnite-danse?

Hvem kan være med?: Fortnite-klubben er en spilklub for alle drenge og piger op til 16 år.

Tid og sted: Hver torsdag i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket i Aalborg kl. 16-18 (bortset fra i skolernes ferie).

Hvilken platform?: Vi stiller udstyr og Fortnite-kontoer til rådighed. Vi spiller primært på PC og Playstation.

Pris: Det hele er gratis. Medbring godt humør og spillelyst.

Tilmelding: Vil du være medlem af klubben, skal du bare møde op på dagen og henvende dig til medarbejderen fra biblioteket.

Hvem styrer løjerne?: Der er altid en medarbejder fra biblioteket til stede. Han/hun hjælper alle i gang og sørger for, at alle er med til at spille.

Kontakt: Har du spørgsmål, så kontakt Christian Langelund Hansen på tlf: 99 31 44 06 eller mail: christian.langelund.hansen@aalborg.dk.