Foto: Mira Liin

Unge/Voksne

Vi læser sammen: Mellem to kulturer - ONLINE

29.03.21
Lotte Garbers i samtale med islamolog og migrationsforsker Garbi Schmidt, om at stå mellem to kulturer og om LØBEKLUBBEN I SAUDI ud fra en antropologisk vinkel.

LØBEKLUBBEN I SAUDI er en roman, der handler om den danske kvinde Maiken, der får en stilling som antropolog i en medicinalvirksomhed i Saudi Arabien. Som antropolog er Maiken uddannet til at udforske kulturer og til at navigere i kulturer fremmed for sin egen, alligevel bliver hun gang på gang konfronteret med sine fordomme om alt fra kvindefrigørelse, mænd, medicinalverdenen og meget mere.

Hør Lotte Garbers, forfatteren bag romanen, samtale med islamolog og migrationsforsker Garbi Schmidt fra Roskilde Universitet om at stå mellem to kulturer og om LØBEKLUBBEN I SAUDI ud fra en antropologisk vinkel.

Sådan deltager du

Brug dette link for at deltage i arrangementet.

Arrangementet finder sted i forbindelse med læsefestivalen VI LÆSER SAMMEN, der finder sted den 1.-31. marts 2021. I løbet af marts måned læser vi romanen LØBEKLUBBEN I SAUDI om kvinder i Mellemøsten, venskab, kulturforskelle og om at lægge sit liv om. Programmet for hele måneden bliver løbende offentliggjort inden 1. marts på Aarhus Litteraturcenters hjemmeside og her på Facebook. Vi læser sammen byder på live events, samlæsning af romanen, digitale indslag med mere.

Vi læser sammen

Læs mere om Vi læser sammen her.

Bliv medlem af Facebookgruppen “Vi læser sammen – debat”, hvor vi kommer til at debattere bogen og dens tematikker med hinanden – alle er velkommen:

Find Facebookgruppen Vi læser sammen her.

Vi læser sammen er støttet af Statens Kunstfond og Aarhus Kommune.

Dette arrangement afholdes i et samarbejde mellem Aalborg Bibliotekerne og Aarhus Litteraturcenter.